Workshop

Van már gyakorlatod a fotózásban, szeretnél elindulni esküvőfotósként, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Hol szerezz referenciát, tapasztalatot, magabiztosságot? Milyen lépéseken kell végigmenned ahhoz, hogy megélhess abból, ami eddig csak hobbi volt?

Esküvőfotós leszek!

HALADÓ WORKSHOP ÉS MENTORPROGRAM

7 év tapasztalat és közel 150 esküvő után úgy döntöttünk, hogy szeretnénk átadni tudásunkat olyanoknak, akik most bontogatják szárnyaikat a szakmában. Nem csak érintjük a témákat, hanem részletesen és a teljesség igényével igyekszünk egy átfogó képet alkotni mind elméletben, mind gyakorlatban. Ez pedig egyedülálló módon egy jelképes ugródeszkát biztosít a jelentkezőknek ahhoz, hogy a megfelelő szorgalommal 1-2 éven belül főállású esküvőfotósokká váljanak. Megmutatjuk, mi hogyan jutottunk el a nulláról addig, hogy önmarketing nélkül is több megkeresésünk legyen, mint amit el tudunk vállalni.

Nem rejtegetünk műhelytitkokat és nem félünk a konkurenciától sem: úgy gondoljuk, hogy minden fotográfus munkája a maga nemében egyedi és lemásolhatatlan és amennyiben lelkes vagy és kitartó, meg tudod találni a Te saját célközönségedet.
Workshopunk és mentorprogramunk haladóknak szól, tehát azoknak ajánljuk a jelentkezést, akik megfelelő felszereléssel és valamennyi tapasztalattal rendelkeznek a fotózásban, mert nem az alapoktól kezdjük az oktatást.

1. nap

Esküvőfotózás

- Az esküvőfotós alapfelszerelése
- Sminktől a menyasszonytáncig: a legfontosabb események
- Helyszínek és fények használata, kreatív képalkotás
- Szolgáltatói attitűd: irányítás vagy háttérbe húzódás?
- Utómunka több 100 képnél: gyors és hatékony megoldások

Gyakorlat: esküvői kreatív fotózás a naplementében.


2. nap

Hogyan add el magad?

- Kommunikáció az ügyfelekkel
- Árazás, szerződéskötés
- Kapcsolati háló kialakítása
- A megfelelő célközönség megtalálása
- Problémás helyzetek kezelése
- Online marketing
- A vonzó portfólió kialakítása

A kreatív fotózáson elkészített képek egyéni kielemzése.

3. nap

Fotózás egy valódi esküvőn

- Másodfotósként önmagad kipróbálása felelősség nélkül
- Az elmélet gyakorlatba ültetése mentorod segítségével
- Referencia, önbizalom szerzése, gátlások leküzdése

Az utómunka elkészítése után egyéni konzultáció a teljes anyagról.

Időpont: 2022. április 23. és május 1.Az elméleti oktatás helyszíne: The Frame FotóstúdióRészvételi díj: 250 000 ft

Oktatók

Havas-Nagy Noémi

A Veled Szép megálmodója, fotósa és kreatív menedzsere. 2015 óta fotózik esküvőket, ő felel a weboldalon és a közösségi oldalakon megjelenő tartalmakért. Tőle tanulhattok az esküvőkről fotós szemmel, a kreatív megoldásokról, utómunkáról és online marketingről.

Nagy Zoli

2016 óta dolgozik esküvővideósként, a Veled Szép vállalkozás összesen 4 féle szolgáltatásának kommunikációját és értékesítését is egymaga végzi. Ő oktat majd Titeket kapcsolatépítésről és a megfelelő benyomás kialakításáról az ügyfelekkel.

Jelentkezési lap