Selfieland, az interaktív fotósarok

Bizonyára már sokaknak ismerős a selfie gép vagy selfie box fogalma, amely egy érintőképernyő, egy profi fényképezőgép és egy ipari nyomtató segítségével elkészíti és azonnal ki is nyomtatja a képeket. Mi ezt a szolgáltatást egy kicsit továbbgondoltuk és még szórakoztatóbbá és személyre szabhatóvá varázsoltuk.De miért is elengedhetetlen kelléke már a legtöbb esküvőnek? Saját tapasztalatainkból látjuk, hogy egy minőségi selfie sarok külön programnak számít az esküvőn, minden korosztály szívesen használja, a táncparkett mellé elhelyezve pedig kifejezetten emeli a buli hangulatát.Köszönőajándék és vendégkönyv kérdése megoldva! Csomagunkkal korlátlan számú fotót nyomtathattok, így mindenki vihet haza, egy másik példány pedig már ragasztható is be az - általunk biztosított, személyre szóló - vendégkönyvbe.

Válassz témát kedved szerint!

Mindenki imádja a tematikus bulikat, miért ne lehetne egy fotósarok is tematikus? Szívesen kipróbálnál egy fénykardot és pózolnál egy AT-ST előtt? Inkább a varázspálca a te fegyvered vagy Thor kalapácsa? Mi megelevenítjük kedvenc filmjeid képi világát, így még személyesebbé teheted a Nagy Napot. Minden a témához igazítható: a háttér, a kellékek, a sablonok, de még maga a selfie box is! Nem tudsz választani? Ez sem probléma! Keverheted is az elemeket saját igényeid szerint.

Greenbox háttér

Egyetlen zöld háttér, megannyi izgalmas lehetőséggel. Az előre választott hátterek a másodperc tört része alatt mögöttetek teremnek a digitális technikának köszönhetően.

Elvarázsolt erdő vagy lezuhant csillagromboló, esetleg a Roxfort egyik folyosója? Kreálj magad mögé bármilyen világot és sosem unod meg a fotózkodást.

Személyre szóló sablonok és vendégkönyv

Válassz számtalan sablonunk közül, amelyre egy vagy három darab selfie boxos fotót is elhelyezhetsz a nevetekkel és a dátummal vagy éppen saját logótokkal együtt. A faborítású vendégkönyben bőven van hely az elkészült képeknek, a lézervágott borító dizájnját pedig szintén saját ízlésed szerint alakítjuk ki.

Tekintsd meg galériánkat!

A csomag tartalma

  • Korlátlan fotónyomtatás
  • Kezelő személyzet (igény szerint jelmezben)
  • Jó minőségű, változatos kiegészítők
  • Névre szóló vendégkönyv
  • Egyedi fényképsablon 1-es és 3-as elosztásban
  • Füstgép
  • Buborékfújó gép
  • Ingyenes országos kiszállás minimum 5 óra megrendelése esetén
  • Online fotóalbum az összes jól sikerült fotóval
  • 2D, 3D vagy greenbox háttér
 

A csomag ára: 50 000 ft/óra, minimum bérlési idő: 3 óra


Megrendelem