Rólunk

Egy mosollyal kezdődik. Lesz belőle életre szóló fogadalom. Ez a történet legyen emlékezetes és gyönyörű, úgy, ahogy van. Ahogyan a szerelem.

Miért “Veled Szép”?

Mert fotóink, filmjeink és dekorációink segítségével szeretnénk gyönyörködtetni, megmutatni a szépet. Mert arra törekszünk, hogy átadjuk az ünnepélyes hangulat varázsát és sok-sok érzelmekkel teli pillanatot. De legfőképpen azért, mert kreatív elképzeléseink csak akkor valósulhatnak meg, ha mindennek Te is részese vagy!

Három éve alakult vállalkozásunk, melyet folyamatosan fejlesztünk és bővítünk számtalan ötletünk segítségével. Az agyunk egyfolytában azon jár, hogyan lehetne minden még szebb, még jobb, még különlegesebb. Igazi szerelemmunka ez, soha nem tudnánk megunni.

TAGJAINK

Havas-Nagy Noémi

Mindig is nagyon érdekelt minden, ami a vizualitással kapcsolatos. 10 éve kezdtem el fotózni, s lassanként a hobbiból szenvedély, majd hivatás lett. A “Veled Szép” ötlete az én fejemből pattant ki. Elsősorban a fényképekért felelek, de részt veszek a dekorációk megtervezésében és a videók művészi vágásában is.

Nagy Zoltán

Azt hiszem, soha nem gondoltam volna, hogy valaha cinematográfus leszek, de amikor felmerült a lehetőség, hogy kipróbáljam, nem tétováztam. A korábban séfként kamatoztatott kreativitásomat így ma már a filmezésben élem ki. Útközben az is kiderült, hogy kommunikációs készségeimet is jól tudom hasznosítani, én lettem az elsődleges kapcsolattartó az ügyfelekkel.

Turcsány Torda

Szerencsésnek tartom magamat, mert a videózás hobbiból indult, de mára már ez a megélhetésem is. 7 éve kezdtem el esküvői videókat készíteni, de ha őszinte akarok lenni, akkor teljes szívből 3 éve csinálom, mivel akkor házasodtam meg. Akkor jöttem rá, hogy mitől is olyan óriási érték a párnak az, ha a videóimon keresztül újra átélhetik ezt a csodálatos napot.

Kőmíves Péter Márk

Tizennégy éves korom óta fotózok. Az élet viszont más irányba sodort: management és kommunikációs végzettségemmel beleestem a multik világába, viszont a szenvedély a fotózás iránt sosem tűnt el. Elsősorban az őszinte érzelmek és a kevésbé erőltetett pózok érdekelnek a fotózásban, ezért csatlakoztam a „Veled Szép” vállalkozáshoz, ahol a kreativitásom teljes mértékben kihasználhatom.

Káli Klaudia

A fotózás része volt gyerekkorom óta az életemnek édesapám által. Talán ezért is indult olyan zsigeri módon és a hobbi fotózásból egyre nagyobb szerelem lett ahogy gyűltek a pozitív visszajelzések. Felhagyva az irodai munkával, itt állok annak az útnak a kezdetén amin sokáig járni szeretnék.