Miért “Veled Szép”?
Mert fotóink, filmjeink és dekorációink segítségével szeretnénk gyönyörködtetni, megmutatni a szépet. Mert arra törekszünk, hogy átadjuk az ünnepélyes hangulat varázsát és sok-sok érzelmekkel teli pillanatot. De legfőképpen azért, mert kreatív elképzeléseink csak akkor valósulhatnak meg, ha mindennek Te is részese vagy!
Hat éve alakult családi vállalkozásunk, melyet folyamatosan fejlesztünk és bővítünk számtalan ötletünk segítségével. Az agyunk egyfolytában azon jár, hogyan lehetne minden még szebb, még jobb, még különlegesebb. Igazi szerelemmunka ez, soha nem tudnánk megunni.

Noémi

"A fotózás a hobbim, a munkám, a szenvedélyem. A dekorációk tervezése és a kisfilmek készítése pedig az alkotás örömét jelentik számomra."

Tomi

"Multinál szerzett tapasztalataim után teljesen más élmény volt kipróbálni a fotózást. Korábban nem gondoltam, dolgozni úgy is lehet, hogy szinte észre sem veszem az idő múlását, mert jól érzem magam és új élményeket élek át."

Zoli

"Szeretem az esküvők világát, felfedezni gyönyörű helyszíneket és megismerni új embereket. A legjobb, amikor sikerül baráti viszonyt kialakítani az ifjú párral."

Egy mosollyal kezdődik. Lesz belőle életre szóló fogadalom. Ez a történet legyen emlékezetes és gyönyörű, úgy, ahogy van. Ahogyan a szerelem.