Fotósarok

Selfieland – az interaktív fotóélmény

Oké, de mi is az a selfie gép?

Ez a kis doboz magában egyesíti egy profi fotós és egy villámgyors fotókidolgozás minden előnyét. A beleépített csúcskategóriás fényképezőnek és ipari fotónyomtatónak köszönhetően néhány másodperc csupán és kezedben tarthatod a rólad készült képet.

A Selfieland még ennél is több

Szeretnél visszarepülni egy régebbi korba? Esetleg kedvenc filmed egyik karakterévé változnál át? Dekorációs tapasztalatainkat hasznosítva megalkottuk a tökéletes tematikus fotósarkot, ahol a háttér, a kellékek, de még maga a gép kinézete is személyre szabottan alakítható. Mind illeszkedik abba a tematikába, amit elképzelsz magadnak. Hogy ne csak egy egyszerű fotógép, hanem a buli fénypontja legyen.

A hátteret saját kezűleg készítjük el neked a  témának megfelelően úgy, hogy igyekszünk minél több 3D elemet belevinni. Ne ijedj hát meg, ha az elvarázsolt erdőben hirtelen elnyel a köd, vagy a perzselő vadnyugaton ördögszekér gurul át előtted a fotó pillanatában.

A selfie gépet minden esetben egy tapasztalt munkatársunk kezeli, aki gondoskodik a hibamentes működésről és a jó hangulatról egyaránt. Ha kell, ő is jelmezbe bújik, hogy teljes legyen az összkép.

A korlátlan számú fotónyomtatásnak köszönhetően már a vendégajándékokon sem kell gondolkodni, hiszen nincs is jobb emlék, mint egy kézzel fogható közös fotó a családdal vagy a barátokkal.

Sőt…

A csomag tartalmaz egy frappáns kis vendégkönyvet is, amibe mindenki beleragaszthatja a legjobban sikerült képeit, néhány eredeti gondolat kíséretében.

A kinyomtatott, 10X15 cm méretű képek dizájnja is személyre szabható. Így lehetőség van rá, hogy felosztva, több kisebb kép szerepeljen a kész fotón, vagy akár a rendezvény dátuma, reklámanyag vagy az ifjú pár neve is rákerülhet. De ha ez mind mégse enne elég, egyedi keret, vagy sablon megszerkesztésére is van lehetőség.

Jól sikerült a kép és kitennéd valamelyik közösségi oldalra? Ne aggódj! Minden rendezvényről összeállítunk egy igényes webalbumot, ahonnan gond nélkül letöltheted a legjobban sikerült fotókat. Mindez egy privát link formájában, kóddal ellátva érkezik majd, a maximális diszkréció jegyében.

Mire vársz még? Dobj fel egy maszkot, ragadj meg egy kelléket, majd pózolj a fotógép előtt, amely egy másik világba repít…

További információ: www.selfieland.hu