Film

Esküvői highlight filmek és hosszú videók készítését is vállaljuk. A videózás során nem csak az adott eseményeket dokumentáljuk, hanem azok művészi megjelenítésére törekszünk. Igyekszünk elkapni egy-egy érzelmekkel teli arckifejezést vagy sokat eláruló apró részletet. Kisfilmjeink összerakásánál elsősorban az a célunk, hogy átadjuk az átélt esküvő egyedi stílusát és hangulatát, így ebben a pár percben később bármikor könnyű legyen felidézni ezt a szép emléket.

Nem szabunk pontos időkorlátokat: nálunk nem kell attól félni, hogy emiatt extra költségeket számolunk fel. A filmezést legtöbb esetben az előkészületektől kezdjük és ott maradunk a legutolsó programpontig, amit érdemes megörökíteni. Hozzáállásunk inkább a háttérből figyelés, mint a közbelépés, jobban szeretjük a természetes momentumokat elkapni, mintsem irányítani és megzavarni az intim pillanatokat. Beállított pózok helyett igyekszünk elérni, hogy fotóalanyaink elengedjék magukat a kamera előtt. Amikor csak lehetséges, természetes fényeket használunk.

Imádjuk a légi felvételeket, amit csak lehet, drónnal is rögzítünk: nyitótánctól csokordobáson át a tűzijátékig.

Szolgáltatásainkról és árainkról bővebben itt olvashatsz:
Fotó és film árajánlat

Ha szeretnél érdeklődni a szabad időpontokról, vagy további kérdésed van, keress minket bátran a +36 30 408 9025-ös telefonszámon, vagy a veledszep@gmail.com e-mail címen.