esküvőszervezés

Nem tankönyvből tanultunk az esküvőkről, hanem valódi, hús-vér tapasztalatok segítségével váltunk szakértőkké.

9 éve dolgozunk az esküvők varázslatos világában és több mint 200 Nagy Napon voltunk már jelen az elejétől a végéig. Szinte nincs olyan helyzet, amellyel még nem találkoztunk. Nem csak annak voltunk tanúi, milyen megoldandó problémák merülhetnek fel, hanem annak is, hogy mitől lesz igazán
egyedi és felejthetetlen egy lakodalom. Az, hogy ez lesz életetek egyik legcsodálatosabb napja, nem kétséges. Amiben mi segíteni tudunk, hogy valóban minden olyan legyen, ahogy megálmodtátok, és a szervezést is stresszmentesen, aggodalmak nélkül tudjátok lebonyolítani, hiszen biztos kezekben vagytok. Így akár maga a készülődés is olyan élvezetes lehet számotokra, mint az esküvő napja.

Kapcsolatfelvétel

E-mailen vagy telefonon, ahogy Nektek kényelmesebb.

Személyes találkozó

Szeretünk a párokkal személyesen is találkozni, hogy kialakuljon a kölcsönös szimpátia, ami segíti a későbbi produktív munkát. Szeretnénk, ha úgy ugranánk bele ebbe a közös kalandba, hogy minden kérdést fel tudtatok tenni és minden szükséges információról tájékozódtatok.

Ajánlat elfogadása

Minden esetben szerződést írunk, amellyel biztosítunk Titeket arról, hogy minden az elképzeléseiteknek megfelelően történik majd.

Tanácsadás

A jól szervezett esküvő egyik kulcsa a megfelelő szolgáltatói csapat összeállítása. Munkánk során rengeteg kapcsolatot építettünk ki, így tapasztalatból tudjuk ajánlani a legjobban bevált és megbízható személyeket.

Szervezés

A legösszetettebb munkafolyamat, hónapokon át tartó kapcsolattartás a szolgáltatókkal és a párral. Költségvetés figyelése, fizetések ütemezése, programmenet írása és rengeteg olyan feladat, amire nem is gondolnátok, de jobb is, hiszen azért vagyunk, hogy Nektek ezekre ne legyen gondotok, nyugodtan készülődjetek a legszebb napotokra.

Lebonyolítás

Minden terhet átveszünk tőletek, így már reggeltől a helyszínen vagyunk, fogadjuk a szolgáltatókat, koordináljuk az eseményeket, megoldjuk a felmerülő problémákat. Számunkra a legfontosabb, hogy önfeledten és nyugodtan élvezhessétek a napotokat.

 

Áraink


Tanácsadás

Személyes vagy online találkozó
Felmerülő kérdések, problémák átbeszélése
Szolgáltató ajánlás
Forgatókönyv javaslat megírása

Az első alkalom ingyenes!
További alkalmak: 5000 ft/óra

Szervezés

Személyes találkozók
Szolgáltató ajánlás
Forgatókönyv javaslat megírása
Ajánlatok bekérése, összegzése
Helyszínbejárás, foglalás
Kapcsolattartás a szolgáltatókkal
Részletes költségvetés megírása

300 000 ft

Szervezés és lebonyolítás

Személyes találkozók
Szolgáltató ajánlás
Forgatókönyv javaslat megírása
Ajánlatok bekérése, összegzése
Helyszínbejárás, foglalás
Kapcsolattartás a szolgáltatókkal
Részletes költségvetés megírása
Fizetések ütemezése
Jelenlét a nagy napon
Folyamatos kommunikáció

400 000 ft

Kérdésed van? Felkeltettük az érdeklődésed? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat