Esküvői fotó és film

Alapelveink

Munkánk során számunkra mindig a végeredmény a fontos: hogy megfelelő mennyiségű és minőségű felvételek szülessenek. Saját magunk felé is elvárás, hogy magas színvonalon teljesítsünk, ezért célunk elérése érdekében nem sajnálunk időt és fáradtságot, legyen szó a nyersanyag elkészítéséről vagy az utómunkáról. Fő szempontunk, hogy ne csak az adott eseményeket dokumentáljuk, hanem azok művészi megjelenítésére törekszünk. Igyekszünk elkapni egy-egy érzelmekkel teli arckifejezést vagy sokat eláruló apró részletet.

Nem szabunk pontos időkorlátokat
: nálunk nem kell attól félni, hogy emiatt extra költségeket számolunk fel. Esküvői fotózásainkat legtöbb esetben az előkészületektől kezdjük és ott maradunk a legutolsó programpontig, amit érdemes megörökíteni. Hozzáállásunk inkább a háttérből figyelés, mint a közbelépés, jobban szeretjük a természetes momentumokat elkapni, mintsem irányítani és megzavarni az intim pillanatokat. Beállított pózok helyett igyekszünk elérni, hogy fotóalanyaink elengedjék magukat a kamera előtt. Amikor csak lehetséges, természetes fényeket használunk.

Utómunka

Felvételeink az utómunka során érik el végleges formájukat. Nincsenek korlátok közé szorítva a fotók mennyisége és a videók hosszúsága sem: minden jól sikerült fotót átadunk, minden jól sikerült felvételt belevágunk a videóba. Miért is tartanánk vissza, hiszen tudjuk, hogy ennek a napnak minden egyes pillanata borzasztóan fontos Nektek.
Megértjük, hogy minél hamarabb szeretnétek látni az elkészült anyagokat, ezért igyekszünk rövid határidőn belül elkészíteni őket. Az esküvő utáni 5 napban kaptok néhány ízelítő képet, hogy könnyebb legyen várakozni, majd az összes fotót egy hónap múlva, a videókat pedig legkésőbb 2 hónapos határidővel tudjuk átadni.

Ajándék jegyes fotózás

Miért is jó a jegyes fotózás? Elsősorban azért, mert így összeismerkedhettek a fotósotokkal és azzal a helyzettel, amikor órákon keresztül fotóznak Titeket. Teljesen mindegy, mennyire tartjátok magatokat fotogénnek, ha sikerül ellazulni és természetes módon viselkedni a fotózás során, akkor szuper képek fognak születni. Ez pedig sokkal könnyebb akkor, ha az esküvőtök napján nem egy vadidegen szituációval találjátok szembe magatokat
Az időpontot és a helyszínt is közösen egyeztetjük. Itt igazán elengedhetitek a fantáziátokat, érdekes helyszínekkel, kellékekkel olyan fotók születhetnek, amik személyesek és csak Rátok jellemzőek.


Esküvői highlight és hosszú videók

A videózás során nem csak az adott eseményeket dokumentáljuk, hanem azok művészi megjelenítésére törekszünk. Igyekszünk elkapni egy-egy érzelmekkel teli arckifejezést vagy sokat eláruló apró részletet. Kisfilmjeink összerakásánál elsősorban az a célunk, hogy átadjuk az átélt esküvő egyedi stílusát és hangulatát, így ebben a pár percben később bármikor könnyű legyen felidézni ezt a szép emléket.
Imádjuk a légi felvételeket, amit csak lehet, drónnal is rögzítünk: nyitótánctól csokordobáson át a tűzijátékig.

Áraink


Fotós csomag

ajándék jegyes fotózás
egész napos esküvő fotózás
minimum 500 db retusált fotó
webalbum
az anyag megőrzése 1 éven keresztül

345 000 ft

 

 

 

Filmes csomag

2 videós
egész napos videózás
drónos felvételek
4-5 perces highlight film
45-90 perces hosszúfilm
minden átadott felvétel full HD minőségben
az anyag megőrzése 1 éven keresztül

395 000 ft

 

 

Kombinált csomag

Minden, amit a fotós és a filmes csomag tartalmaz

695 000 ft

 

 

További tudnivalók

  • A fotós csomaghoz pluszban rendelhető A4-es, 30 oldalas fotókönyv 50 db általatok választott fotóval 17 000 ft/db áron.
  • Minden esetben szerződést kötünk, ami a párok biztonságát szolgálja.
  • A szerződés aláírásakor el szoktunk kérni 20% foglalót.
  • Esküvőket vállalunk az egész országban, sőt, külföldön is. Kiszállási díjunk Budapestre ingyenes, vidékre 100 ft/km.
  • Munkánk kemény fizikai igénybevételt jelent, ezért kérjük, hogy vacsorát biztosíts a fotós és a videós számára és távolabbi célpontok esetén szállásra is szükségünk lehet (személyes megbeszélés tárgyát képezi).

Ha bármi kérdésed van vagy érdeklődnél szabad időpontjainkról, keress minket bátran!

Kapcsolat