Esküvőfotózás

Esküvői fotózásainkat legtöbb esetben az előkészületektől kezdjük és ott maradunk a legutolsó programpontig, amit érdemes megörökíteni. Fotóinkon a természetes pillanatok elkapására törekszünk: nem állítunk be pózokat, ehelyett inkább igyekszünk elérni, hogy fotóalanyaink elengedjék magukat a kamera előtt. Amíg lehetséges, természetes fényeket használunk és az utómunka során is kerüljük a mesterségesnek ható átalakításokat. Sokszor halljuk a mondatot: “Mi nem vagyunk fotogének”. Szerintünk mindenki jól fotózható, ha megfelelő kezekbe kerül! Saját tapasztalatból mondjuk: a legjobb képek akkor születnek, amikor elfeledkeztek arról, hogy egy fotózáson vagytok!

Nem szabunk pontos időkorlátokat: nálunk nem kell attól félni, hogy emiatt extra költségeket számolunk fel. Hozzáállásunk inkább a háttérből figyelés, mint a közbelépés, jobban szeretjük a természetes momentumokat elkapni, mintsem irányítani és megzavarni az intim pillanatokat.

Nincsenek korlátok közé szorítva a fényképek mennyisége sem. Minden jól sikerült fotót átadunk. Miért is tartanánk vissza, hiszen tudjuk, hogy ennek a napnak minden egyes apró részlete borzasztóan fontos Nektek

Rész

Szolgáltatásainkról és árainkról bővebben itt olvashatsz:
Fotó és film árajánlat

Ha szeretnél érdeklődni a szabad időpontokról, vagy további kérdésed van, keress minket bátran a +36 30 408 9025-ös telefonszámon, vagy a veledszep@gmail.com e-mail címen.