Esküvői fotó és film

Alapelveink

Munkánk során számunkra mindig a végeredmény a fontos: hogy megfelelő mennyiségű és minőségű felvételek szülessenek. Saját magunk felé is elvárás, hogy magas színvonalon teljesítsünk, ezért célunk elérése érdekében nem sajnálunk időt és fáradtságot, legyen szó a nyersanyag elkészítéséről vagy az utómunkáról. Fő szempontunk, hogy ne csak az adott eseményeket dokumentáljuk, hanem azok művészi megjelenítésére törekszünk. Igyekszünk elkapni egy-egy érzelmekkel teli arckifejezést vagy sokat eláruló apró részletet.

Nem szabunk pontos időkorlátokat
: nálunk nem kell attól félni, hogy emiatt extra költségeket számolunk fel. Esküvői fotózásainkat legtöbb esetben az előkészületektől kezdjük és ott maradunk a legutolsó programpontig, amit érdemes megörökíteni. Hozzáállásunk inkább a háttérből figyelés, mint a közbelépés, jobban szeretjük a természetes momentumokat elkapni, mintsem irányítani és megzavarni az intim pillanatokat. Beállított pózok helyett igyekszünk elérni, hogy fotóalanyaink elengedjék magukat a kamera előtt. Amikor csak lehetséges, természetes fényeket használunk.

Utómunka

Felvételeink az utómunka során érik el végleges formájukat. Nincsenek korlátok közé szorítva a fotók mennyisége és a videók hosszúsága sem: minden jól sikerült fotót átadunk, minden jól sikerült felvételt belevágunk a videóba. Miért is tartanánk vissza, hiszen tudjuk, hogy ennek a napnak minden egyes pillanata borzasztóan fontos Nektek.
Megértjük, hogy minél hamarabb szeretnétek látni az elkészült anyagokat, ezért igyekszünk rövid határidőn belül elkészíteni őket. Az esküvő utáni 5 napban kaptok néhány ízelítő képet, hogy könnyebb legyen várakozni, majd az összes fotót egy hónap múlva, a videókat pedig legkésőbb 2 hónapos határidővel tudjuk átadni.

Ajándék jegyes fotózás

Miért is jó a jegyes fotózás? Elsősorban azért, mert így összeismerkedhettek a fotósotokkal és azzal a helyzettel, amikor órákon keresztül fotóznak Titeket. Teljesen mindegy, mennyire tartjátok magatokat fotogénnek, ha sikerül ellazulni és természetes módon viselkedni a fotózás során, akkor szuper képek fognak születni. Ez pedig sokkal könnyebb akkor, ha az esküvőtök napján nem egy vadidegen szituációval találjátok szembe magatokat
Az időpontot és a helyszínt is közösen egyeztetjük. Itt igazán elengedhetitek a fantáziátokat, érdekes helyszínekkel, kellékekkel olyan fotók születhetnek, amik személyesek és csak Rátok jellemzőek.


Áraink


Fotós csomag

ajándék jegyes fotózás
egész napos esküvő fotózás
minimum 500 db retusált fotó
webalbum
gravírozott pendrive és fa díszdoboz
25 db nyomtatott ajándék fotó

295 000 ft

 

 

 

Filmes csomag

2 videós
egész napos videózás
drónos felvételek
4-5 perces highlight film
45-90 perces hosszúfilm
minden átadott felvétel full HD minőségben
gravírozott pendrive és fa díszdoboz

345 000 ft

 

 

Kombinált csomag

Minden, amit a fotós és a filmes csomag tartalmaz

595 000 ft

 

 

További tudnivalók

  • A fotós csomaghoz pluszban rendelhető A4-es, 30 oldalas fotókönyv 50 db általatok választott fotóval 15 000 ft/db áron.
  • Minden esetben szerződést kötünk, ami a párok biztonságát szolgálja.
  • A szerződés aláírásakor el szoktunk kérni 20% foglalót.
  • Esküvőket vállalunk az egész országban, sőt, külföldön is. Kiszállási díjunk Budapestre ingyenes, vidékre 70 ft/km.
  • Munkánk kemény fizikai igénybevételt jelent, ezért kérjük, hogy vacsorát biztosíts a fotós és a videós számára és távolabbi célpontok esetén szállásra is szükségünk lehet (személyes megbeszélés tárgyát képezi).

Ha bármi kérdésed van vagy érdeklődnél szabad időpontjainkról, keress minket bátran!

Kapcsolat