Nagyon fontosnak tartjuk a jegyes fotózásokat, erről már írtam korábbi bejegyzésünkben, itt. Amikor a saját jegyesedre készülsz, érdemes megfontolni, milyen hangulat illik hozzátok legjobban a pároddal. Milyen helyszínt, milyen fényeket képzelnél el, milyen ruhát viselnétek? Szerintünk a jó jegyes fotózás tükrözi a pár személyiségét, közös érdeklődési körüket. A 2019-es év jegyeseinek nagy részén már túl vagyunk, ezeket pár mondatban bemutatjuk, hátha inspirációt adhatunk a jövő fotóalanyainak. Azt hiszem a felsorolásból jól látszik, mennyire különböző minden pár és minden fotózás, így reméljük, valóban sikerült ezeket a sorozatokat a Ti egyéni stílusotokhoz alakítanunk 🙂

Enikő és Zoltán havas fotói

Még januárban készült ez a sorozat a hófödte Normafánál. Zuhogó hóesésben fotóztunk. Ez a helyszín abszolút befutó, ha havas fotózásról van szó, mert itt sokkal később olvad el a hó, mint bárhol máshol a környéken.

Zsuzsi és Tibi a gyümölcsösben

 

A helyszín a rokonok hobbitelke volt, még talán soha nem jártam ekkora gyümölcsösben, de mindig vágytam arra, hogy tavasszal virágzó gyümölcsfák között fotózzak, számomra ez az év egyik legjobb szakasza! Szerencsére az időjárás sem fogott ki rajtunk, nagyon szuper képek születtek!

Adri és Máté motoros fotói

Ez a téma nem kifejezetten áll hozzám közel, de hozzájuk igen, és ez a lényeg. Nagyon vagány fotósorozat lett, és akkor még az izgalmas körülményeket nem is említettük… A „csapatépítő” részt kimerítettük azzal, hogy a drónt együtt próbáltunk leszedni egy 6 méter magas faágról, majd kulcsot kerestünk magas fűben a félhomályban… De ez már egy másik történet 🙂

Claudia és Bence a tulipánok között

A Vácegresi Arborétumban eddig még soha nem jártam, pedig gyönyörű és kiváló fotóhelyszín. Itt minden van: virágözön, óriási üvegházak, faházacska a patakparton, barlang, sziget, fehérre meszelt parasztház. Az ilyen helyszíneken lehet a legváltozatosabb fotósorozatokat készíteni, ezért biztosan visszatérek még. Itt is szinte hajszál híján, de kifogtuk a jó időjárást és fotóalanyaim is nagyon ügyesek voltak, szépséges tavaszi hangulatú sorozat lett!

Anikó és Bence a Mátrában

A helyszínt a jegyespár választotta, mert erre a helyre gyakran kirándulnak. Azt hiszem, nagyon rájuk jellemző képeket sikerült készítenünk. Nekem az volt a kedvencem, amikor a kiszáradt tóban besétáltunk a nádasba.

Dóri és Szabi otthoni fotói

Manapság divatba jöttek az olyan jegyes fotók, amelyek a párok otthonában készülnek. Ebben az környezetben intimebb képeket lehet készíteni, hiszen az ember otthona már önmagában a személyiségét tükrözi. Dóri és Szabi is ezt választotta, mert nagyon szeretik közös házikójukat, ahova nemrég költöztek be.

Bea és Krisztián a Margitszigeten

A Margitsziget egy klasszikus helyszínnek számít Budapesten. Én azért szeretem, mert itt is változatos a környezet. Vannak romok, japán kert, Duna part, földre hajló faágak és mindig virágzik valami. Bea és Krisztián budapesti esküvőjéhez jól illett ez a helyszín.

Zsani és Sanyi a Bokodi Lebegő Faluban

Erről a fantasztikus helyszínről eddig csak hallottam, de már régóta terveztem, hogy jó lenne ott fotózni. Szerencsére kifogtuk a gyönyörű fényeket és túl nagy tömeg sem volt. Modelljeim is nagyon ügyesek voltak, egyedül azt bántuk, hogy a nagy szélben drónozni nem lehetett.